Κέντρο ξένων γλωσσών PERUGIA – Τίνα Ζωγοπούλου

Το Κέντρο ξένων γλωσσών PERUGIA – Τίνα Ζωγοπούλου εδώ και 33 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες εκμάθησης γλωσσών. Οι γλώσσες οι οποίες διδάσκονται είναι: Ιταλικά, Τουρκικά, Ρωσικά, Αραβικά, Ισπανικά και Κινεζικά. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές επιλέγουν να μάθουν κοντά μας μια καινούργια γλώσσα, εμπιστευόμενοι το κύρος, την εμπειρία, την υπευθυνότητα και το καλό όνομα με το οποίο είναι γνωστό το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA. Τα μαθήματα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος (Λόντου 8 και Σόλωνος 116), πολύ κοντά στα μετρό Πανεπιστήμιο και Ομόνοια και στα λεωφορεία Ακαδημίας και Κάνιγγος.

perugia_facebook

Γιατί να επιλέξετε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA – Τίνα Ζωγοπούλου;

  • Η πείρα 33 χρόνων μάς έχει βοηθήσει ώστε να γνωρίζουμε και να καλύπτουμε την κάθε ανάγκη των σπουδαστών, να επιλέγουμε τους πλέον κατάλληλους καθηγητές και συνεργάτες.
  • Διαθέτουμε ομάδες καθηγητών για κάθε γλώσσα που διδάσκουμε, οι περισσότεροι από τους οποίους διαθέτουν μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό, είναι μεταδοτικοί και φιλικοί.
  • Η φιλοσοφία της σχολής είναι μαθητοκεντρική, έχοντας ως σκοπό την εξυπηρέτηση, τη μάθηση και τη δημιουργία φιλικής σχέσης όλων των μελών (μαθητών- καθηγητών- γραμματείας- διοίκησης και συνεργατών).
  • Οι μαθητές δεν πληρώνουν ακριβά δίδακτρα, κάνουν μάθημα σε ολιγομελή τμήματα, μπορούν να αναπληρώσουν χαμένα μαθήματα εντελώς δωρεάν, να πάρουν βιβλία από τη δανειστική βιβλιοθήκη, να έχουν επαφή με καθηγητές και γραμματεία για οποιαδήποτε απορία τους ανά πάσα στιγμή.
  • Το Κέντρο μας διαθέτει τις δικές του εκδόσεις, τις εκδόσεις PERUGIA. Τα βιβλία των εκδόσεών μας θα τα βρείτε στο δικό μας τμήμα πώλησης και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και φροντιστήρια της Ελλάδας.
  • Το περιβάλλον της σχολής μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, βοηθώντας το κλίμα συνεργασίας, μάθησης και δημιουργικής εξέλιξης των μαθητών.
  • Οι μαθητές μπορούν να κάνουν ένα δοκιμαστικό μάθημα, χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση, ώστε να διαπιστώσουν την αξία της εργασίας μας.

Προσφορές- Εκπτώσεις:

  • Αν φέρετε μαζί σας ένα φίλο ή συγγενή, θα έχετε και οι δύο έκπτωση 20% στα δίδακτρά σας!
  • Επίσης, όσοι επιλέξουν να μάθουν και 2η γλώσσα, θα έχουν έκπτωση 50% στα δίδακτρα της 2ης γλώσσας!
  • Όσοι επιθυμούν να εξοφλήσουν τα δίδακτρά τους σε 2 δόσεις θα έχουν έκπτωση 10%!

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται! Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά 10:00 με 22:00 και Σάββατο 10:00 με 19:00

Σόλωνος 116 και Λόντου 8, Αθήνα

τηλ: 210 3803193, 210 3816559.

site: www.perugia.edu.gr

e-mail: info@perugia.edu.gr

 

Tags: , , , , , , , , , , ,