Κάνε αίτηση στον «Επιχειρηματικό Επιταχυντή»

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων υλοποιεί ένα δωρεάν τριμηνιαίο πρόγραμμα, τον «Επιχειρηματικό Επιταχυντή» με στόχο την ενίσχυση και στήριξη νεοφυών και υφισταμένων επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεών του για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

innovation

Ο «Επιχειρηματικός Επιταχυντής», το νέο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις πρόγραμμα του INNOVATHENS, παρέχει στις επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, λειτουργώντας ως «οδηγός» στη δυναμική τους πορεία στην αγορά, και ως «εργαλείο» εκκίνησης για τη δημιουργία και την προώθηση δικτύου καινοτομίας.

Έμπειροι επιχειρηματίες και στελέχη, υψηλής στάθμης εμπειρογνώμονες από ανάδοχες εταιρίες και τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων συνδέσμων, προσφέρουν σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring σε κάθε επιχειρησιακό σχήμα, ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τομείς όπως το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, σε οικονομικά και νομικά ζητήματα κα.

Επιπλέον, το INNOVATHENS διαθέτει σε κάθε σχήμα του Επιταχυντή, χώρο εργασίας κατάλληλα εξοπλισμένο, ευνοώντας σε ιδανικό περιβάλλον τη μεταφορά απόψεων, γνώσεων και εμπειρίας και μεταξύ των ομάδων.

To ΙNNOVATHENSμαζί με τους συνεργαζόμενους επιχειρηματικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την υποστήριξη της Samsung έχει εξασφαλίσει τους πόρους, για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

«Μπες κι εσύ στον επιχειρηματικό επιταχυντή»

Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να βρουν την πρόσκληση και το πρόγραμμα ένταξης στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS εδώ

Και να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα αίτησης ένταξης στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή εδώ

Περισσότερες πληροφορίες :

INNOVATHENS – ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
2130109300, www.innovathens.gr , info@innovathens.gr

Tags: , , , , , ,