Η AEGEAN κοντά στους νέους

Κρατάμε Θέση για τους φοιτητές της χώρας μας

Προσφέρουμε περισσότερα από 18.000 εισιτήρια και μεταφέρουμε δωρεάν 500 φοιτητές για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους

aegean

Η AEGEAN στηρίζει τις προσπάθειες των νέων και κρατάει θέσεις στα αεροσκάφη της για 500 φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, ώστε να ταξιδεύουν δωρεάν στον τόπο σπουδών τους.

Με το πρόγραμμα στήριξης φοιτητών ‘κοντά στους νέους’ η AEGEAN απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές ΑΕΙ των ακαδημαϊκών ετών 2013 και 2014.

Μετά από την υποβολή σχετικών αιτήσεων η AEGEAN θα προσφέρει, κάθε ένα από αυτά τα δυο έτη, σε 250 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ, 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδώντους. Από τους 250 φοιτητές οι 100 θα προέρχονται από τα νησιά των άγονων γραμμών (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και οι 150 από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Πρόγραμμα ‘κοντά στους νέους’ ξεκινά την τρέχουσα πανεπιστημιακή χρονιά 2013/2014,θα συνεχιστεί και την επόμενη 2014/2015και συνολικά θα προσφέρει περισσότερα από 18.000 εισιτήρια σε 500 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, αφού αναλαμβάνει τη δέσμευση δωρεάν μεταφοράς τους καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στο δίκτυο της AEGEAN και της OlympicAir.

Η επιλογή των φοιτητών προϋποθέτει την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και βασίζεται σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, όπως το εισόδημα και η οικογενειακή κατάσταση, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Με το πρόγραμμα ‘κοντά στους νέους’ η AEGEAN αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα νησιά που καλύπτει με το δίκτυό της.

Οι φετινοί πρωτοετείς δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kontastousneous.grγια να βρουν όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους. Εναλλακτικά, μπορούν να πληροφορηθούν για το πρόγραμμα από τις επίσημες ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com. Από την 1η Απριλίου και μέχρι τις 15 Απριλίου 2014 οι πρωτοετείς φοιτητές καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου.

Η AEGEAN αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των νέων και δεσμεύεται να βρίσκεται πάντα δίπλα τους. Ήδη τη σχολική χρονιά 2009-2010 έκανε το πρώτο βήμα της πρωτοβουλίας ‘κοντά στους νέους’ προσφέροντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 7.500 μαθητές της Γ’ γυμνασίου από 209 διαφορετικά Γυμνάσια της νησιωτικής Ελλάδος να επισκεφθούν το νέο μουσείο της Ακρόπολης. Σήμερα συνεχίζει, ανακοινώνοντας το Νέο πρόγραμμα στήριξης φοιτητών.

#kontastousneous

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,