Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0: «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες…»

Ιαπωνία – Ελλάδα 0-0: «Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»! Αυτή την φράση είχε χρησιμοποιήσει ο Τσώρτσιλ στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο για τον ηρωϊσμό των Ελλήνων και το ίδιο θα χρησιμοποιήσουμε και εμείς για τον σημερινό αγώνα της εθνικής μας ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο κόντρα στην Ιαπωνία.

Αν με την Κολομβία ήταν κάκιστη και άτολμη, σήμερα κόντρα στην Ιαπωνία έβγαλε μέγα πάθος, ιδίως μετά την ανόητη αποβολή του Κατσουράνη στο 37΄ λεπτό μετά από δεύτερη κίτρινη, κάνοντας δύο ίδια φάουλ σε πολύ λίγο χρόνο! Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός στα πλευρά του Κώστα Μήτρογλου και η αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν το ημίχρονο, αλλάζοντας άρδην τα πλάνα του Σάντος.

torosidis

Παρόλα αυτά, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι διεθνής μας με παίκτη λιγότερο βγαίνοντας στην κόντρα επίθεση ήταν σαφώς πιο κλασικές, ιδίως αυτές του Τοροσίδη αλλά και η κεφαλιά του Γκέκα που έδιωξε με υπερένταση ο Ιάπωνας τερματοφύλακας.

samaras

Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου σε πέντε ημέρες η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει μόνο τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα θα… λοξοκοιτάζει το τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Ιαπωνία, όπου θα περιμένει ακόμα μία γκέλα της Ιαπωνίας.

Πηγή: onair24.gr

Tags: , , , , , , , ,