Εταιρεία

Προφίλ

H University Press είναι η Πρώτη και η Μεγαλύτερη Free Press Φοιτητική Εφημερίδα στην Ελλάδα. Το πρώτο τεύχος της κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2008 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ενημερώνει τον φοιτητή, κάθε μήνα, σε 40.000 αντίτυπα, με συντακτική ομάδα που αποτελείται από φοιτητές, καθηγητές και νέους δημοσιογράφους.

Θεματολογία

Γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις του κοινού μας, δημιουργήσαμε ένα έντυπο με πλούσια θεματική δομή. Μέσα από τις σελίδες μας, ισορροπούμε μεταξύ τρέχουσας ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Έτσι ο φοιτητής ενημερώνεται συγχρόνως και για πολιτικά κοινωνικά και φοιτητικά θέματα, καθώς και για θέματα όπως το διαδίκτυο, τα αθλητικά και το lifestyle.

Είμαστε εκεί που πρέπει

Η διανομή της εφημερίδας πραγματοποιείται αποκλειστικά σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω χειροδιανομής και ενός ιδιόκτητου δικτύου προθηκών (stands) που βρίσκονται στα κυλικεία των σχολών, καλύπτοντας όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Αθήνας, του Πειραιά, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε επιλεγμένα Ιδιωτικά Κολέγια, Βιβλιοθήκες, Αναγνωστήρια, Καφέ και Φοιτητικά Στέκια.

Το μεγαλύτερο έντυπο

Δεδομένου του tirrage της και του δικτύου διανομής της, η University Press αποτελεί το μεγαλύτερο έντυπο στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.