Επίτιμος Καθηγητής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης θα αναγορευθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

pavlopoylos_tei_ion

Επίτιμος Καθηγητής Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης και Οικονομίας, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , θα αναγορευθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας,  σε ειδική τελετή που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου , στις 18:30 στην αίθουσα Αιμίλιος  Ριάδης, του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη προσφώνηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.

Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής της  Νομικής Σχολής Συνταγματικού Δικαίου, κύριος Κωνσταντίνος  Χρυσόγονος.

Θα ακολουθήσει η ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος της αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθηγητή κ. Ευάγγελο Χρήστου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ, όπως επίσης και η επίδοση των μεμβρανών και της πλακέτας.

Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου, με θέμα: «ΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ:  Σχολιασμός των αποφάσεων του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Pringle”(C-370/12) και “Ledra Advertising Ltd κλπ” (C-8/158) ».

ΠΗΓΗ:esos.gr

Tags: , ,