5η Έκθεση Ολλανδικών Α.Ε.Ι. στη Θεσσαλονίκη

ekthesi_dutchΗ 5η Έκθεση Ολλανδικών Α.Ε.Ι. στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την 18 Μαρτίου 2014, ώρες 9:00-16:00 στο ισόγειο (φουαγιέ) του κτιρίου διοίκησης του Α.Π.Θ. σε στενή συνεργασία της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων (Τμήμα Διασύνδεσης και Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων) του Α.Π.Θ. με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, στις 12.30 μμ, ο Πρύτανης του Α.Π.Θ., Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Νίκος Ευθυμιάδης.

Στην εκδήλωση αυτή εκπρόσωποι εννέα (9) ολλανδικών πανεπιστημίων, πολυτεχνείων και σχολών καλών τεχνών καθώς και της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών θα προσφέρουν ενημέρωση στους φοιτητές και αποφοίτους της Βόρειας Ελλάδας για τις δυνατότητες μεταπτυχιακών και περαιτέρω σπουδών καθώς και έρευνας στις Κάτω Χώρες (Ολλανδία).

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Ολλανδικών Α.Ε.Ι. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, 4 – 6 μμ στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Τσιούμης», ισόγειο του κτιρίου των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών,  Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ παρουσίαση του Ambassadors programme του Πανεπιστημίου TU Delft, για Έλληνες μεταπτυχιακούς φοιτητές, από τον κ. Γεώργιο Ξεξάκη, student Ambassador και απόφοιτο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό φοιτητή του αντίστοιχου τμήματος του TU Delft.

Tags: , , , , , ,