Δύσκολες ώρες για πρώην βουλευτή της ΝΔ – Ο γιος του έπεσε από γέφυρα

imagehandler

Υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση – Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα

Απόλυτη επαφή με το περιβάλλον έχει ο 21χρονος που βρέθηκε στο κενό από τη γέφυρα της Περιμετρικής στο ύψος του Σουλίου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το www.thebest.gr, οι γιατροί που παρακολουθούν το νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα.

Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως αυτά κρίνονται αντιμετωπίσιμα καθώς δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό του όργανο. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εγχείριση, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η επέμβαση έγινε λόγω των πολλαπλών καταγμάτων στη λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο που προκλήθηκαν από το πέσιμο. Όπως ανέφεραν οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν για την πτώση. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του, πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ, που ελπίζει σε μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Ο νεαρός άντρας έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Πηγές: TheBest.gr, Patrastimes.gr,protothema.gr

Tags: , ,