Διεθνές Summer School Δημοσιογραφίας στο Αμβούργο

Summer School Δημοσιογραφίας, διοργανώνει το Youth Time Magazine, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αμβούργο από τις 18 ώς τις 22 Ιουνίου.

Τίτλος του συνεδρίου και κύριο θέμα του, είναι η “Κρίση και Κοινωνία: Ζητήματα Διαχείρισης”, και θα συζητηθεί από ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ θα δοθεί έμφαση στις διαφορετικές πρακτικές που υπαγορεύει η πολιτισμική διαφορά και μορφολογία, ως προς τη διαχείριση των κοινωνικών κρίσεων.

hamburgggg22222

Κύριος σκοπός του summer school, είναι, να αναπτύξουν όλοι οι συμμετέχοντες, διαπραγματευτικές ικανότητες που θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν τόσο στην καθημερινή όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, και για να επιτευχθεί αυτό, έχει συγκροτηθεί μια ομάδα ειδικών, που θα ασχοληθεί κυρίως με τις διαπραγματευτικές πρακτικές και την τεχνική ανάπτυξης της λήψης αποφάσεων.

Η ανάπτυξη των ικανοτήτων, θα επιτευχθεί μέσω workshops, masterclasses, και ομιλίες, που θα πραγματοποιηθούν, ενώ ακόμη, οι ειδικοί trainers, θα απαντήσουν τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων, και θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις ειδικής θεματολογίας.

Το φετινό Summer School, δέχτηκε περισσότερες από 300 αιτήσεις συμμετοχής, ενώ επιλέχθηκαν μόλις 30 συμμετέχοντες, από όλο τον κόσμο.

Το επίσημο hashtag του Summer school είναι: #YTSummer

Tags: , , , , , , ,