Διεθνές επιστημονικό συνέδριο με τίτλο “14th IFIP Electronic Government (EGOV) and 7th IFIP”

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με το International Federation for Information Processing (IFIP) και ειδικότερα με το Working Group 8.5 “Information Systems in Public Administration” συνδιοργανώνει από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη διπλό διεθνές επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «14th IFIP Electronic Government (EGOV) and 7th IFIP Electronic Participation (ePart) 2015».

pamak2

Το IFIP είναι ένας διεθνής, επιστημονικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στις τεχνολογίες και επιστήμες πληροφορικής και επικοινωνιών, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη και αποτελεί επίσημο συνεργάτη της UNESCO. Το WG8.5 είναι το τμήμα του IFIP που εστιάζει στο χώρο της χρήσης των Πληροφοριακών Συστημάτων στη δημόσια διοίκηση. Κάθε χρόνο το συνέδριο συγκεντρώνει τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο.Το συνέδριο κινείται στο χώρο της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (eGovernment) και της Ηλεκτρονικής Συμμετοχής (eParticipation) και θα πραγματοποιηθεί ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 100 συνέδρους.

Η φετινή διοργάνωση του συνεδρίου τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.egov-conference.org/egov-2015

 

Tags: , , , , ,