Διαγωνισμός Καινοτομίας Start Tel Aviv

Διαγωνισμός Καινοτομίας Start Tel Aviv

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ καινοτομίας του Ισραήλ ανοίγει τις πόρτες του σε νέους Έλληνες startuppers

Καταθέστε την ιδέα σας στον διαγωνισμό καινοτομίας Start Tel Aviv και διεκδικείστε τη συμμετοχή σας στο DLD Tel Aviv Innovation Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 5 – 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ισραήλ.

telaviv

O διαγωνισμός απευθύνεται σε ελληνικές τεχνολογικές startups που βρίσκονται σε στάδιο αρχικής χρηματοδότησης και έχουν ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο του προϊόντος τους.

Οι 5 φιναλιστ με τις καλύτερες ιδέες που θα αναδειχθούν κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης, θα κληθούν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα κριτών σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.

Για τον νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Πρεσβεία του Ισραήλ σε συνεργασία με τους IndustryDisruptors – GameChangers (IDGC) και σκοπό έχει την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ στον τομέα της καινοτομίας.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 5 Ιουνίου 2015.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο StartTel Aviv 2015″ επιλέγοντας το παρακάτω link .

Χρήσιμα links:

http://industrydisruptors.org/index.php/competitions/starttelaviv-2015

http://dldtelaviv.com/

https://www.facebook.com/industrydisruptors?fref=ts

https://www.facebook.com/IsraelinGreece?fref=ts

 Innovathens  innovathens  innovathens

Πρόσβαση:

ΜετρόΣταθμός «Κεραμεικός»

Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Tags: , , , , ,