Διαγωνισμός “Γκολ στην απόλαυση!”, από τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ

Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Τσακίρης! Πρόκειται για ένα νέο προϊόν, που έχει φέρει μια ξεχωριστή καινοτομία στα σνακ: Αλάτι & Ρίγανη, Κέτσαπ & Μουστάρδα και Μπέικον & Τυρί είναι οι 3 μοναδικοί συνδυασμοί διπλών διαφορετικών γεύσεων και 2 σχημάτων (κυματιστό ή επίπεδο), που προέκυψαν από μία δημιουργική και διαδραστική διαδικασία, κατά την οποία ζητήθηκε από Έλληνες καταναλωτές να σχεδιάσουν και να περιγράψουν το ιδανικό για εκείνους chip.

tsakiris2

Ένα προϊόν που δημιουργήθηκε μέσα από μια τόσο δημιουργική διαδικασία δε θα μπορούσε να λείπει από τις πιο ιδιαίτερες και ευχάριστες νεανικές εμπειρίες: Tα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ θα δώσουν το παρόν σε μεγάλα events του καλοκαιριού ανεβάζοντας τη διάθεση και χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης με τις νέες τους γεύσεις!

Tα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ γιορτάζουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με το διαγωνισμό “Γκολ στην απόλαυση!”. Έως τις 13 Ιουλίου, δύο νικητές κάθε εβδομάδα θα κερδίζουν από 1 τέρμα πατατάκια. Συνολικά, 10 νικητές σε διάρκεια 5 εβδομάδων θα απολαύσουν 50 κιβώτια Τσακίρης Μισά-Μισά Αλάτι & Ρίγανη, Κέτσαπ & Μουστάρδα και Μπέικον & Τυρί! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.misa-misa.gr κάνοντας like ή/και tweet μέσω του λογαριασμού τους στα social media και συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους για να συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα!

Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ θα δώσουν το παρόν προσφέροντας χιλιάδες πατατάκια στα φετινά MAD Video Music Awards by Airfasttickets, ένα event που έχει αποδείξει ότι είναι ο μουσικός καλοκαιρινός θεσμός της χρονιάς! Παράλληλα, ένας ξεχωριστός διαγωνισμός karaoke θα συντονίζεται από τους γνωστούς παρουσιαστές του MAD, Νικόλα Ράπτη και Βαγγέλη Γιαννόπουλο, όπου ζευγάρια των 2 ατόμων θα τραγουδάνε «Μισά Μισά» αγαπημένα τραγούδια και ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει VIP πρόσκληση για τα VMA!

Τέλος, τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ… ροκάρουν! Το Ejekt Festival,  το πιο ψαγμένο μουσικό φεστιβάλ της πόλης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς alternative μουσικής σκηνής και τα Τσακίρης ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ δε θα μπορούσαν να λείπουν! Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλά ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ παρέα με τον ήχο των αγαπημένων τους καλλιτεχνών!

Tags: , , , , , , ,