Γιάννης Πήλιουρας- Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου τομέα Αττικής με την παράταξη Αττική 180°

piliouras profile

Το μέλλον των Νοτίων Προαστίων είναι στα χέρια μας!

Φτάσαμε στο 2014 αλλά ακόμα ελάχιστοι πολίτες γνωρίζουν τι ψηφίζουν στις Περιφερειακές Εκλογές που έρχονται.

Γι’ αυτό το λόγο, κατεβαίνω υποψήφιος στις Περιφερειακές Εκλογές στο Νότιο Τομέα Αττικής με επικεφαλή τον Γιώργο Κουμουτσάκο, έμπειρο διπλωμάτη και βραβευμένο ευρωβουλευτή. Γιατί μόνο αν άφθαρτοι πολίτες βγουν μπροστά, θα μπορέσουμε να στείλουμε στα αζήτητα όλους αυτούς που μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού.

Οι δήμοι του παραλιακού μετώπου έχουν τις δυνατότητες να καταστούν πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες και περιοχή πρότυπο για τους κατοίκους. Στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου, της Γλυφάδας, της Καλλιθέας, του Μοσχάτου-Ταύρου, του Ελληνικού-Αργυρούπολης, του Αγίου Δημητρίου και της Νέας Σμύρνης, όλοι συμφωνούν ότι χρειαζόμαστε αλλαγή σελίδας.

Με διαφάνεια, ξεκάθαρο αναπτυξιακό πλάνο και άμεση επαφή με τους πολίτες, υποστηρίζουμε μια άλλη νοοτροπία από αυτή που είχαμε συνηθίσει. Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα βάλουν τους νέους επιστήμονες στο επίκεντρο επιβάλλοντας σεβασμό για τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Στις προηγούμενες εκλογές 2.189 πολίτες με εμπιστεύτηκαν και με συνεχή παρουσία και δράσεις προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Αυτό το συμβόλαιο εμπιστοσύνης ζητώ και αυτή τη φορά γνωρίζοντας πλέον από πρώτο χέρι τι χρειάζονται οι γειτονιές μας.

Ελπίζω οι πολίτες να κάνουν την σωστή επιλογή, πρώτα απ’ όλα συμμετέχοντας στις εκλογές, ιδιαίτερα οι νέοι! Στο χέρι μας είναι να στείλουμε στα αζήτητα τους μπάτλερ των συμφερόντων που μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής.  Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία!

του Γιάννη Πήλιουρα

Tags: , , , , ,