ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 45.000 καπάκια για την Πολυτίμη Τσιγγούνη ! Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Το ΓΕΡΑΚΙ Λακωνίας συγκέντρωσε 45.000 καπάκια για την 39χρονη Πολυτίμη!

Με μεγάλη χαρά αλλά και πολλή συγκίνηση παραδόθηκαν σήμερα από τον κ. Χρήστο Μπαλαμπάνο δεκαπέντε κιβώτια με πλαστικά καπάκια στον αδερφό της Πολυτίμης Τσιγκούνη, της 39χρονης μητέρας από την Παντάνασσα Βοιών η οποία δίνει αγώνα ζωής στο κέντρο αποκατάστασης “Απολλώνειο” στη Λάρισα.

download-2

Ο κ. Μπαλαμπάνος ευχαριστεί δημοσίως κι από καρδιάς όλους τους Γερακίτες -κι όχι μόνο- που συνέβαλαν να συγκεντρωθεί αυτή η ποσότητα, εκφράζοντας την ευχή όλων η κοπέλα να γυρίσει γρήγορα σπίτι της γερή και δυνατή.

download-1

ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:

“Με μεγάλη χαρά αλλά και με πολλή συγκίνηση σήμερα παρέδωσα στον αδερφό της Πολυτίμης Τσιγγούνη 15 κιβώτια με πλαστικά καπάκια….!!!Τα καπάκια αυτά ήταν 71 κιλά και περίπου 45000 τεμάχια κι όλα αυτά με την δική σας βοήθεια….!!!!Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους βοήθησαν και συγκεντρώθηκαν αυτά τα καπάκια,να είσαστε πάντα καλά και να βοηθάτε στις δύσκολες στιγμές τον συνάνθρωπο όπως κάνετε μέχρι τώρα….!!!Η ευχή των Γερακιτών για την Πολυτίμη είναι να γυρίσει γρήγορα σπίτι της γερή και δυνατή…!!!”

download

Εμείς από πλευράς μας τους συγχαίρουμε γιατί αποδεικνύουν ότι τα χωριά έχουν ακόμη πολλή δύναμη αλλά και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

 

Tags: , ,