Βασίλης Τσιδήμας, Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

tsidimasΤις τελευταίες ημέρες, παρατηρώ τον εαυτό μου να βρίσκεται εν μέσω μίας ιδιόμορφης σύγκρουσης, μεταξύ δύο αντίρροπων τάσεων.

Από τη μία βρίσκεται καθετί που πρεσβεύει το παλιό και το φθαρμένο και από την άλλη βρίσκεται καθετί που πρεσβεύει το νέο και το φρέσκο.

Θα περίμενε κανείς, από ένα πρόσωπο της ηλικίας μου και της γενιάς μου, σε μία τέτοιου είδους άτυπη μάχη, να επέλεγα αυτονόητα και ξεκάθαρα την υποστήριξη της πλευράς του νέου και του φαινομενικά άφθαρτου

Κι όμως σε αυτήν τη σύγκρουση δεν επιλέγω πλευρά.

Προτιμώ να παραμείνω εξωτερικός θεατής και ώριμος κριτής, όπως θα πρότεινα να πράξει κάθε άτομο της ηλικίας μου αλλά και κάθε ‘’πολιτικά υπεύθυνος’’ συμπολίτης μου.

Αυτή η σύγκρουση δεν με αγγίζει και δεν με απασχολεί, διότι είναι μία τεχνητή, ανώφελη και δίχως νόημα διαδικασία.

  • Ο χαρακτηρισμός «νέος», δεν αποτελεί τίτλο τιμής, ούτε είναι κάποιου είδους επάγγελμα όπως προβάλλεται από αμέτρητους ανθυποψηφίους.

  • Ο χαρακτηρισμός «νέος», δεν είναι κάποιου είδους προσόν, ούτε αποτελεί την τυφλή συνταγή και θεραπεία για τα προβλήματα της πόλης μας.

  • Ο χαρακτηρισμός «νέος», δεν είναι ταμπέλα προϊόντος προς πώληση, ούτε φθηνό αντίτιμο για την εξαγορά ψήφων.

Σε αυτή λοιπόν την καθημερινή πολιτική πολιορκία από «νέους» και «παλιούς» υποψήφιους, προσωπικά παραμένω ασυγκίνητος και δύσπιστος. Διότι, όλα αυτά τα χρόνια που συμμετείχα ενεργά στις καθημερινές δράσεις του Δήμου μας, η πλειοψηφία όλων όσοι ένα μήνα πριν τις εκλογές εμφανίζονται ως μεσσίες και διασώστες της πόλης μας, απουσίαζε επιδεικτικά και απροκάλυπτα.

  • Όταν καθαρίζαμε τις πλατείες της πόλης μας, παρατηρούσα γύρω μου, 14 εθελοντές συμπολίτες μου, ΟΧΙ 542 πρόθυμους υποψήφιους δημοτ. Συμβούλους.

  • Όταν οργανώναμε το «Κίνημα ενάντια στους μεσάζοντες», παρατηρούσα γύρω μου, 32 εθελοντές συμπολίτες μου, ΟΧΙ 542 πρόθυμους υποψήφιους δημοτ. Συμβούλους.

  • Όταν διανέμαμε τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας, παρατηρούσα γύρω μου, 25 εθελοντές συμπολίτες μου, ΟΧΙ 542 πρόθυμους υποψήφιους δημοτ. Συμβούλους.

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει μία 3η επιλογή, η οποία συνδυάζει το ικανό, το καταρτισμένο και το ηθικό.

Η επιλογή, που αποπλήρωσε χρέη ύψους 7.000.000€, που μείωσε 25% τα δημοτικά τέλη και 48% τα τέλη νεκροταφείου, που διασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των δομών του Δήμου και ειδικά των κοινωνικών, που επίλυσε χρόνια ζητήματα όπως της Λαϊκής Αγοράς της Ν. Φιλαδέλφειας, των αυθαιρέτων κτισμάτων του Άλσους και του Δημοτικού Σχολείου «Σπαθάρης».

Η επιλογή της «Νέας Προοπτικής» με την Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη.

Με αυτήν τη φιλοσοφία και αυτές τις αρχές σκοπεύω να σας εκπροσωπήσω στη διοίκηση του Δήμου μας και ελπίζω να καταφέρετε να δείτε στο πρόσωπό μου, αυτόν που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα σας, θα ακούει τις ανησυχίες σας και θα βρίσκεται πάντοτε ανάμεσα σας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΔΗΜΑΣ

τις 18 ΜΑΪΟΥ να είσαι παρών.

 

Tags: , , , ,