Βαγγέλης Τσιρώνης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, “Πειραιάς Νικητής”

tsironisΓεννήθηκα στον Πειραιά το 1985. Είμαι γιός του Γιάννη Τσιρώνη, αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, π. Υπευθύνου Ασφαλείας της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και της Βασιλείας Τσιρώνη, ασφαλιστικής συμβούλου. Μεγάλωσα στον Πειραιά και αποφοίτησα από το 8ο Ενιαίο Λύκειο Πειραιά. Το 2004 πέτυχα στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά από το οποίο και αποφοίτησα το 2009.Είμαι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA- Tourism Management του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ασχολήθηκα ενεργά με τον συνδικαλισμό όντας μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διετέλεσα Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Γραμματείας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οργάνωσης Αθήνας, και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ. Το 2010 στο 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εκλέχθηκα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκα Σύμβουλος της Β’ Κοινότητας του Δήμου Πειραιά με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Το 2013 στο 9ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ επανεκλέχθηκα μέλος της Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ. Εκπροσώπησα τους συμφοιτητές μου στο Δ.Σ του συλλόγου φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιά ”Ο ΠΛΑΤΩΝ” ως Πρόεδρος του συλλόγου, στη Σύγκλητο και στο Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πειραιά ως εκπρόσωπος των φοιτητών και των Μεταπτυχιακών Φοιτητών. Έχω εργαστεί στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομικών την περίοδο 2009-2011 ως υπεύθυνος για το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας της Ελλάδας με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα. Το 2013 ξεκίνησα να εργάζομαι σε μια επενδυτική εταιρεία ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και τώρα είμαι στέλεχος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στις 18 Μαΐου αποφασίζουμε για τον Πειραιά της επόμενης 10ετίας. Για έναν Πειραιά εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία. Με το λιμάνι μας να είναι το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης σε τουριστική κίνηση και σε εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι συμπολίτες μας.

Βάζουμε τον πήχη ψηλά γιατί τα προβλήματα του Πειραιά, όπως η ανεργία, είναι πολύ μεγάλα. Την ίδια ώρα οι προκλήσεις είναι μεγάλες και συνεχώς διαπιστώνουμε ότι ο Πειραιάς δεν έχει εκμεταλλευθεί τα στρατηγικά του πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι η σχέση της πόλης μας με τη θάλασσα. Γι’ αυτό μιλάμε για την ανάγκη να κοιτάξει ο Πειραιάς προς τη θάλασσα.

Αποφασίζουμε για έναν Πειραιά που δεν θα είναι κομματικό λάφυρο κανενός. Στον Πειραιά δεν χωράνε κομματικές αντιπαραθέσεις. Θέλουμε έναν Πειραιά που να συνθέτει απόψεις. Ο συνδυασμός μας είναι πάνω από κόμματα και ταυτότητες.

Στις 18 Μαΐου αποφασίζουμε για έναν ¨ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ¨, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη και έναν συνδυασμό που συμμετέχουν άνθρωποι καταξιωμένοι στον χώρο τους όπως ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, που έχουν πετύχει πράγματα και θέλουν και αυτοί όπως και εμείς να αφήσουμε κάτι πίσω για τον Πειραιά μας.

Συντάσσομαι λοιπόν κι εγώ στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ενθουσιασμό του νέου ανθρώπου και την επιθυμία να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα , που μεγάλωσα και που εργάζομαι.

Στις 18 Μαΐου ζητώ να είμαι μία από τις τρείς επιλογές σου.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Τσιρώνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Tags: , , , , ,