Αύριο η κυκλοφορία των Windows 10

Πρώτη φορά στην ιστορία της η Microsoft θα διαθέσει δωρεάν το λειτουργικό σύστημα windows 10.

Αύριο 29 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα προς εγκατάσταση τα Windows 10, στην πλήρη έκδοση τους και όποιος έχει Windows από την έκδοση 7 και μετά, μπορεί να αναβαθμίσει δωρεάν τo λειτουργικό του σύστημα στα Windows 10.

windows10

Η Microsoft για τον λόγο αυτό έχει σχεδιάσει μια εφαρμογή την Get Windows 10, εκτός των άλλων μπορεί να ελέγξει αν ο υπολογιστής σας είναι κατάλληλος για αναβάθμιση στο λειτουργικό Windows 10, δεν απαιτεί κάποια εγγραφή χρήστη. Σημειώνεται ότι δεν θα είναι όλες οι νέες δυνατότητες των Windows 10 διαθέσιμες σε όλους τους υπολογιστές, εξ’ αιτίας των περιορισμών στο Hardware ορισμένων παλαιότερων υπολογιστών. Σύντομα, ωστόσο, θα κυκλοφορήσουν και PC που θα έχουν κατ’ ευθείαν windows 10. Για τους υπόλοιπους PC που κυκλοφορούν με υπάρχουσες εκδόσεις των Windows, ισχύουν όσα γράφονται παραπάνω.

Οι νέες εκδόσεις windows συνήθως αύξαναν τις πωλήσει των PC, κάτι που τώρα πιά δεν είναι ξεκάθαρο αν δηλαδή η κυκλοφορία των νέων Windows 10 θα μπορέσει να αλλάξει την πτωτική πορεία που έχουν τα τελευταία χρόνια οι προσωπικοί υπολογιστές.

Οι αναλυτές της αγοράς, οι κατασκευαστές και οι παράγοντες της βιομηχανίας υπολογιστών διαφωνούν αν και πότε θα μπορέσουν τα Windows 10 να έχουν κάποια αισθητή επίδραση στις εμπορικές επιδόσεις των PC. Η Gartner Inc. αναμένει μία αργή αλλά σταθερή άνοδο στις πωλήσεις ενώ η IDC προβλέπει μία μικρή μείωση το 2016, την οποία θα ακολουθήσει μια οριακή άνοδος τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: sofokleousin.gr

Tags: , , , , ,