Απίστευτο: Έφτιαξαν παγοπίστα με ντεκόρ παγωμένα ψάρια

imagehandler-3

Η απόφαση των υπευθύνου του πάρκου αναψυχής στην Ιαπωνία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις μετά τις οποίες η πίστα έκλεισε

Οργή έχει προκαλέσει η επιλογή των υπευθύνων ενός πάρκου αναψυχής στην Ιαπωνία να χρησιμοποιήσει μια παγοπίστα στην οποία είχαν παγώσει χιλιάδες ψάρια που ήταν ορατά στους επισκέπτες.

Μετά, όμως, τη θύελλα των αντιδράσεων το Space World αναγκάστηκε να κλείσει το παγοδρόμιο.

Οι υπεύθυνοι πίστεψαν ότι το να βάλουν 5000 νεκρά ψάρια διαφόρων ειδών κάτω από τον πάγο θα αποτελούσε πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Δεν δίστασαν, μάλιστα, να σχηματίσουν με τα νεκρά ψάρια τη λέξη HELLO αλλά και βέλη με τα οποία έδιναν οδηγίες σε όσους έκαναν πατινάζ.

Οι περισσότεροι που είδαν τις εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός έκαναν λόγο για «πισίνα -κοιμητήριο» και «απάνθρωπη, ανήθικη και περίεργη» απόφαση.

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσουν την κίνησή του οι υπεύθυνοι του πάρκου υποστήριξαν ότι υιοθέτησαν την ιδέα αυτή θέλοντας να δημιουργήσουν  στο κόσμο την αίσθηση ότι κάνει πατινάζ σαν να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας δήλωσε, δε, ότι αφενός σκέφτονται να φτιάξουν το επόμενο έτος μία αναμνηστική πλακέτα για τα ψάρια που χρησιμοποιήθηκαν και ότι αφετέρου τα ψάρια ήταν ήδη νεκρά όταν μεταφέρθηκαν στο παγοδρόμιο.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Tags: ,