Ανδρέας Τσώκος- Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος Αθηνών με τον συνδυασμό “Αθήνα μπορείς”

tsokosΓια ποιο λόγο συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κέντρο της πόλης, διατηρώντας τη δική μου επιχείρηση, επομένως ασχολούμαι καθημερινά στην πράξη με την Αθήνα.

Όπως και χιλιάδες άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες έχω κληθεί να αντιμετωπίσω τις οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, την γραφειοκρατία που υπάρχει σε επίπεδο άσκησης επιχειρηματικότητας αλλά και την επιχειρηματική–εμπορική υποβάθμιση διαφόρων περιοχών του κέντρου της Αθήνας. Οι εμπειρίες μου αυτές αποτελούν «κινητήρια δύναμη» για τη συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πλαίσιο ανάπτυξης επιχειρηματικότητας αλλά και o περιορισμός των δυσκολιών–εμποδίων εισόδου, που αντιμετωπίζει ένας νέος άνθρωπος, o οποίος θέλει να κάνει τη «δική» του επιχείρηση, αποτελούν βασική προτεραιότητα, τόσο δική μου, όσο και του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς».

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Τσώκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος (2006), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2008), όπου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας.

Από το 2007 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα εκπόνησης Γεωλογικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών για τεχνικά έργα, αλλά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει από τα φοιτητικά του χρόνια την ενασχόληση με τα κοινά, είχε την τιμή να διατελέσει Υπεύθυνος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Γεωλογικού, Υπεύθυνος Οργάνωσης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΕΙ Αθήνας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, ενώ από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Tags: , , , , , , , ,